A debutat în afaceri la 3 ani. Acum are 11 ani şi e milionar



La vârsta de 3 ani, la care alţi copii abia învaţă să vorbească, canadianul Ryan Ross începea prima afacere. Acesta vindea ouă de la cele 60 de găini pe care le avea familia şi câştiga 15 dolari pe zi. Acum are 11 ani, se ocupă cu afaceri imobiliare, din care a scos un profit de aproape un milion de dolari şi a fost supranumit de presa canadiană “Micul Trump”, relatează incont.ro

Aveam 60 de găini şi vindeam o duzină de ouă cu 3 dolari. Caştigam 15 dolari pe zi”, îşi aminteşte puştiul, pentru Metronews.

După ce a încheiat afacearea cu ouă, Ryan s-a lansat în următoarea afacere: aranja peluzele vecinilor şi încasa pentru asta 20 de dolari pe oră. Dar pentru că era prea mic pentru a se descurca cu maşina de tuns iarba, angaja copii mai mari, pe care îi plătea cu 15 dolari pe oră.

Câştiga astfel 5 dolari pe oră fără să facă nimic”, îşi aduce aminte mama baiatului, Savannah. “Aşa a procedat şi cu urmatoarea afacere, spălătoria. Încasa 200 de dolari de la clienţi, iar el plătea cu 100 de dolari pe altcineva să facă treaba. Toate acestea sunt ideile lui, noi l-am ajutat doar să înţeleagă ceea ce face”, a mai declarat mama lui Ryan.

Ryan a adunat toate profiturile şi a început să investească în afaceri imobiliare, iar acum deţine şase clădiri în Ontario și British Columbia. Câștigurile sale nete se apropie de 900.000 de dolari.

"Micul Trump" a mai cumpărat un patinoar pentru hockey și un teren de bascket, aproximativ 4.000 de cărți, dar nu are un telefon mobil. Iar pentru că este pasionat de hockey, acesta vrea să cumpere două echipe de hockey de top sau să-şi facă propria echipa.

Comentarii Facebook