Cum să arzi grăsimea în exces în câteva minute



Fiecare dintre noi doreste sa piarda din greutate, in orice fel am arata, potrivit descoperirilor facute in urma mai multor studii internationale asupra psihicului femeilor.

Tocmai de aceea, cei de la Prevention.com anunta ca, pe langa dietele minunte pentru slabit, exista mici trucuri care sa ne ajute sa scapam de grasime in mai putin de 60 de secunde.

Aceste trucuru insa nu dau rezultate decat daca sunt repetate zilnic, ajungand sa devina adevarate obiceiuri pe care sa le urmam pentru a slabi. Totodata, rezultatele se vad in timp, nefiind vorba de trucuri care isi pierd eficienta odata ce nu mai sunt facute de femei.

TRUCURI PENTRU SLABIT:

Misca-te cand vorbesti

In timp ce vorbesti cu cineva, ai ocazia de a arde calorii foarte repede avand in vedere ca organismul tau se va concentra la doua lucruri odata. asadar, daca petreci timp mult la mobil, poti intinde rufe, caz in care vei arde 68 de calorii in 30 de minute sau poti aseza masa de pranz, caz in care vei arde in jur de 85 de kalorii in 30 de minute. Daca uzi florile in timp ce vorbesti la telefon, poti arde si 102 calorii in jumatate de ora.

Bea ceai verde inainte de plimbari

Ceaiul verde contine mai multa cafeina decat cafeaua. Iar cafeina are rol de a elibera acizii grasi si de a-i face mai usor de eliminat. Astfel, consumul moderat de ceai verde combinat cu plimbari scurte de cate 15 minute te va ajuta sa pierzi in cur de 200 de calorii la fiecare sfert de ora.

Citește mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook