Cristian Tabara, sufera de sidromul Cushing, care genereaza un comportament sexual agresiv


MApN a trimis anchetatorilor de la Sectia 9 de politie dosarul medical al lui Cristian Tabara, cercetat pentru agresune sexuala impotriva unei minore.

Din documentele militare rezulta ca omul de televiziune a fost lasat la vatra mai repede pentru ca a fost diagnosticat cu sidromul Cushing, o afectiune rara care poate genera un comportament sexual agresiv.

Potrivit cancan.ro, Cristian Tabara a efectuat numai 2 luni de armata, dupa care a fost trimis acasa.

Sindromul Cushing, o boala grava care conduce la obezitate si impotenta, ar putea genera un comportament sexuale agresive.

Cristian Tabara este acuzat ca a abuzat sexual de fiica fostei sale iubite, Alina Bondaru. Alexandra, in varsta de 12 ani in momentul presupusei agresiuni sexuale, a fost cea care a depus plangere impotriva omului de televiziune. Ea a povestit ca, intr-o noapte, Tabara a intrat in camera ei si a atins-o in zonele intime.

"Cu fiecare proba care ajunge la dosar, speranta ca adevarul va iesi la lumina creste. Spun asta pentru ca sunt sigura ca, atunci cand a povestit politistilor ce i-a facut Tabara, copilul meu nu a mintit", a declarat Alina Bodnaru, pentru sursa citata.

Comentarii Facebook