CTP: Vadim a fost un lingau de dos al Ceausestilor si este obisnuit sa stea tolanit peste lege


Cristian Tudor Popescu a comentat spectacolul oferit de Corneliu Vadim Tudor in timpul operatiunii de evacuare a sediului PRM.

"'Pe mine nu ma scoateti!' Il inteleg pe dl. C.V. Tudor. Domnia sa zbiara aceste cuvinte catre executorii judecatoresti, catre politisti, catre presedintele Basescu. inca de pe cand inmugurea ca lingau de frunte si de dos al Ceausestilor a fost obisnuit sa stea tolanit peste lege si sa nu-l poata da nimeni jos de-acolo. Cum sa indrazneasca un militian sa nu ia pozitia de drepti la urletul leonin al autoproclamatului 'poet prezidential'. Cat despre Justitie, nici nu se apropia de poarta lui. Orice problema, dl. Vadim o rezolva cu un telefon la stabi PCR si generali de Securitate, n-ajungea vreodata sa aiba de-a face cu simpli executanti.

Ei, acum are. Dupa 20 de ani in care dl. C.V. Tudor si-a prelungit legitimatia de Mare smecher in fata unei Justitii nedesprinse de ceausism, iata ca o femeie, executor judecatoresc, intelege sa nu cedeze puhoiului de insulte, injuraturi, saliva si apa aruncata in ochi de distinsul europarlamentar si incearca sa-si duca atributiile pana la capat. Nu cunosc speta imobiliara care a generat evacuarea sediului PRM. Nu stiu daca aceasta evacuare este in regula sau nu. Dar in fata unei executii judecatoresti, daca ai o minima constiinta de cetatean al acestui stat, nu mai vorbesc de fost parlamentar, actual europarlamentar si sef de partid, te supui si apoi actionezi in judecata, pe cale legala, pe cine crezi de cuviinta. Daca la o eventuala ilegalitate raspunzi cu un sir de ilegalitati, care pot sa insumeze 7 ani de inchisoare, atunci nu esti cetatean roman, nu esti nici roman, esti un animal turbat
", scrie Cristian Tudor Popescu, in Gandul.

Comentarii Facebook