Duminica 29 Noiembrie

Cioloș nu vrea să amâne tăierea taxelor, la cererea lui Liviu Dragnea

 

Premierul Dacian Cioloș nu a spus că acceptă propunerile de porogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal, așa cum a cerut Liviu Dragnea. 

 

”În cadrul discuției telefonice cu domnul Liviu Dragnea, premierul Dacian Cioloș nu a confirmat că acceptă propunerile de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Prim-Ministrul a precizat că ia notă și analizează această propunere, dar trebuie avute în vedere mai multe aspecte legale și de oportunitate ale deciziei”, se arată în comunicatul remis de Guvern.

 

Premierul Dacian Cioloș se așteaptă ca Partidul Social Democrat să își respecte promisiunile și programul de guvernare prezentat cetățenilor înainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie, asumându-și totodată responsabilitatea politicii fiscale și legislația adoptată deja în Parlament.

 

Premierul Dacian Cioloș și președintele PSD, Liviu Dragnea, au avut marți dimineață o convorbire telefonică, în cadrul căreia au discutat despre prorogarea unor termene ale unor măsuri fiscale. Și premierul ia în calcul prorogarea acestor termene ale măsurilor fiscale, pentru că este nevoie de responsabilitate și predictibilitate. Cu responsabilitate premierul Cioloș va guverna până în ultima zi a mandatului”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

.

Comentarii Facebook