Miercuri 24 Aprilie

Cine era Micky Bellydance, frumoasa dasatoare care a murit în incendiul de la Beirut - FOTO

 

Mihaela Tucă, cunoscută ca drept Micky Bellydance, este una dintre dansatoarele care și-a pierdut viața în incendiul izbucnit sâmbătă noaptea.

 

Micky era o dansatoare foarte apreciată, fiind specializată în dansuri orientale. Constănţeanca născută în Mangalia a terminat Universitatea Spiru Haret din București, Facultatea de Drept și Administrație Publică, conform ziuanews.ro. 

 

Pagina de Facebook a tinerei a fost invadată de mesaje de condoleanțe: ”Dumnezeu sa o odihnească în pace , păcat de tinereţea ei. Micky acum le vei dansa îngerilor”, ”Condoleanţe , Omg, de ce face Dumnezeu de-astea și numai pe cei care nu merită îi cheamă, încă nu îmi vine să cred” sau ”E greu de acceptat așa veste... Mare, mare păcat. Orice ai vrea să rostești în astfel de momente, cuvintele se împiedică... Păcat de tinerețea ei, de talent, de lucrurile pe care le avea de împlinit, de lucrurile pe care le avea de dăruit... Când se întâmplă așa, însăși rațiunea încetează să existe și nu poți găsi explicație, motiv, sau împăcare... Iar neputința noastră, de infimi muritori, ne rămâne povară, la fel ca întrebările fără răspuns, care rămân pentru eternitate... Condoleanțe familiei”.

Comentarii Facebook