Miercuri 8 Februarie

Povestea uluitoare a minerilor din Chile devine un film: ”Viata noastra nu are final de Hollywood”

 

Povestea grupului de mineri din Chile care a petrecut 69 de zile în subteran va fi transpusă într-un film, dar viața acelor oameni este marcată definitiv. 

 

Mario Sepulveda, liderul grupului de mineri, devenit imediat celebru in intreaga lume, a fost invitat la Disney World, în Grecia sau pe stadionul echipei sale preferate, Manchester United.

 

Rolul lui va fi jucat ăn film de Antonio Banderas, într-o producție care va costa 40 de milioane de dolari, scrie The Daily Mail.

 

Mario a mărturisit că el si camarazii sai se simt abandonati si exploatati de lume si ca, surprinzator, se pregateste sa se intoarca in mina. ”Mina este singurul loc in care ma simt in siguranta. Se face un film despre noi, dar viata noastra nu are final de Hollywood”, a spus Mario.

 

Majoritatea minerilor iau medicamente. Eu o sa le iau pentru tot restul vietii mele”, a mai spus el. ”Eram toti oameni simpli si muncitori, care au coborat intr-o zi in mina si au iesit dupa 69 de zile intr-o arena de circ”, a adăugat Super-Mario, așa cum l-a alintat presa.

 

Minerii au ramas blocati in subteran după ce o stanca de marimea Empire State Building din New York s-a prabusit in tunelul de acces. În primele 17 zile, minerii nu au știut că se pregateste o operatiune de salvare. ”Eram un grup de 33 de frati. Am supravietuit impreuna si eram pregatiti sa murim impreuna. Nu am mai simtit acea demnitate de atunci. Acele zile, in care am fost singuri, mi-ar aratat ce e mai bun in oameni”, a povestit minerul.

 

El a mai spus că sunt minciuni toate povestile despre relatii sexuale dintre minerii captivi, despre droguri trimise prin gaura prin are au fost salvati, sau despre faptul ca au luat in calcul canibalismul.

 

Toate sunt minciuni inventate de oameni care cautau ceva senzational pentru a face bani de pe seama noastra. Cand te lupti sa supravietuiesti, nu te gandesti la sex. Nu au existat droguri si nimeni nu a incercat sa manance pe altcineva. Ne pun intr-o lumina proasta ca sa faca bani. E cea mai mare insulta pentru noi”, a spus Sepulveda.

 

După ce a fost salvat, Mario a primit 11,000 de euro din partea unui afacerist local si o motocicleta, pe care a vandut-o pentru a avea bani să își susțina discursuri motivationale, pentru care cerea intre 3500 si 12.000 de euro. După primul an invitatiile au fost din ce in ce mai rare..

 

Am primit o oferta de la o mina din apropiere. Trebuie sa slabesc cateva kilograme, dar voi fi pregatit in cateva luni. O sa castig 2000 de euro, pe luna. Trebuie sa imi intretin familia”, a marturisit Mario.

Comentarii Facebook