Cele mai bune alimente de vară pentru o siluetă suplă



Toate femeile vor o siluetă suplă pe care să o etaleze la plajă, dar pentru aceasta trebuie să ai o alimentație adecvată, pe lângă practicarea sporturilor. Pe timp de vară sunt recomandate alimentele sărace în calorii, răcoritoare și care au un conținut ridicat de apă.

Iata ce alimente trebuie sa consumi in aceasta vara:

Porumb copt

Un aliment bogat in fibre si cu un continut scazut de calorii este porumbul copt, pe care il poti consuma fie cu sare, fie cu unt, dar nu trebuie sa exagerezi. De asemenea, il poti include si in salate. Porumbul copt te va ajuta sa-ti potolesti pofta de mancare, conferindu-ti senzatia de satietate.

Pepene verde

Pepenele verde trebuie sa fie nelipsit din alimentatia ta zilnica deoarece are un continut ridicat de apa, care te va ajuta sa te hidratezi dupa o zi petrecuta la soare. In plus, poti opta sa mananci pepene verde ori de cate ori simti nevoie sa consumi dulciuri. Peste 90% din compozitia unui pepene verde este apa, ceea ce inseamna ca este foarte sarac in calorii. In plus, poate fi aliatul perfect in prevenirea cancerului.

Ceai rece

In sezonul de vara renunta la bauturile carbogazoase si alege sa consumi ceai rece, care nu are calorii, este bogat in antioxidanti si te poate ajuta sa slabesti. Ca sa profiti din plin de beneficiile oferite de ceai este recomandat sa ti-l pregatesti acasa si sa nu adaugi zahar sau alti indulcitori. Alege sa te racoresti in aceasta vara cu ceai verde sau negru.



Citește mai multe pe Foodstory

Comentarii Facebook