Ce va munci Becali în închisoare: Să nu se înțepe cu sula

 

Gigi Becali va munci în penitenciar pentru a-și putea reduce pedeapsa. 

 

Patronul Stelei a cerut conducerii Penitenciarului Jilava să fie lăsat să lucreze. ”Va coase bocanci şi pantofi!”, a spus Miron Cozma (58 de ani), un fost deţinut la Jilava.

 

Gigi Becali s-a decis să muncească după ce a aflat că pentru a fi eliberat condiționat trebuie să muncească. Astfel, milionarul din Pipera își va reduce pedeapsa după efectuarea a două treimi din pedeapsă.

 

Gigi va coase pantofi şi bocanci în puşcărie, pentru că penitenciarul are diferite contracte cu firme de încălţăminte de afară. E în interesul lui şi nici nu e greu. A fost fraier, pentru că, dacă se apuca de muncă de la început, Gigi ar fi câştigat şapte luni de libertate. Şi ce-i mai important în viaţă decât libertatea?”, a precizat Miron Cozma, fost deținut la Jilava. 

 

Mihai Albu, creator de încălţăminte, i-a dat câteva sfaturi lui Becali: ”Vrea să calce pe urmele lui Ceauşescu? Poate devine preşedinte… Lăsând gluma la o parte, îl sfătuiesc pe Gigi să stea la Jilava pe lângă un meşter, să înveţe. (...) Dacă vrea, aş putea să îl consiliez. Prima lecţie ar fi gratuită, apoi i-aş cere bani. Oricum, îi mai dau un sfat: Gigi, ai grijă să nu te înţepi cu sula! Nu de alta, dar doare rău!”, conform Libertatea.ro.

Comentarii Facebook