Ce a declarat Grindeanu după ce a trecut moțiunea

 

Premierul demis, Sorin Grindeanu, a declarat că PSD riscă să piardă guvernarea, după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a trecut.

 

Vreau să le mulțumesc celor care mi-au fost alături mie și oamenilor de lângă mine. Sunt mulți români care și-au manifestat susținerea, iar energia lor mi-a dat putere să trec cu capul sus prin aceste zile complicate pentru România”, a declarat Grindeanu. 

 

Grindeanu a mai afirmat că este important, acum, ca lucrurile să fie deblocate. ”Important este să ieșim din acest blocaj și să transmitem invesitorilor că România rămâne un mediu stabil si predictibil. Important e ca romanii sa simta cat mai puțin efectele acestei creize. PSD nu înseamnă nici Dragnea, nici Grindeanu. Voi rămâne în PSD, care nu trebuia să treacă prin această încercare pentru că așa voia un singur om. Sper ca în șase luni să nu ajungem într-o situație similară”, a mai declarat Grindeanu.

 

Îi mulțumesc lui Ponta. Apreciez că a fost alături de mine în aceste zile. Eu am făcut ceea ce am crezut și cred că este mai bine. Am ales calea cea mai grea, să nu accept funcții, compromisuri, să nu fac înțelegeri mai mult sau mai puțin oculte, să nu mă rog de nimeni, ci să fiu corect, transparent și să-mi fac datoria onest, pnă la capăt. Această nebunie politică ar putea duce la pierderea guvernării de către Coaliție”, a mai afirmat Grindeanu.

 

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD a trecut cu 241 de voturi ”pentru” și numai 10 ”împotrivă”.

Comentarii Facebook