Basescu se plange ca nu a fost invitat sa vorbeasca intr-o piata publica de Revelion - VIDEO


Traian Basescu nu s-a adresat romanilor in noaptea de Revelion dintr-o piata publica asa cum a obisnuit anii trecuti. Motivul: nu a fost chemat de nimeni.

"Si anul trecut, daca va aduceti aminte, am renuntat sa fiu intr-o piata, chiar era imediat dupa alegeri, am fost intr-un restaurant, am iesit pe trotuar, am spus 'La multi ani'. Trebuie sa va spun un lucru: ca sa te duci intr-o piata, trebuie sa te invite un primar. De cand la Bucuresti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitatie. Am mai incercat prin tara, la Brasov intr-un an, dar daca nu te invita un primar, unde sa te duci peste programul omului?", a explicat presedintele.

Basescu a declarat la Predeal, unde a petrecut Anul Nou, ca a refuzat ca transmita un mesaj dintr-un birou pentru ca acest lucru ii aduce aminte de Ceausescu.

"Puteam foarte bine sa le fac intr-un studio, intre steaguri, dar mi-a ramas atat de intiparita in minte imaginea lui Ceausescu si pe urma a lui Iliescu urand romanilor dintre steaguri, incat am refuzat varianta asta, clasica sa spunem pentru un presedinte roman. si am tot incercat alte solutii. Asta e!", a mai spus Traian Basescu.

Comentarii Facebook