Serban Huidu s-a ridicat pe marginea patului si a vorbit cu sotia si medicii

Medicii se arata optimisti cu privire la evolutia pacientului insa momentan este internat tot la Sectia de Terapie Intensiva. Comunicatul medicilor de la spitalul de neurochirurgie din Innsbruck spune ca in momentul de fata el se poate misca, recunoaste vizitatorii si reactioneaza la gesturi.

 

În prima zi a noului an, procedura de revenire a pacientului decurge bine. Acesta se află în continuare la secţia de Terapie intensivă de la neurologie. Trezirea lui se face conform după procedurile planificate, fără complicaţii. Echipa medicală continuă să îi reducă treptat medicamentele care l-au indus în comă, iar pacientul îşi revine din ce în ce mai mult", a transmis Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt al spitalului din Innsbruck.

 

Astazi Huidu a fost vizitat de sotia si fratele sau. "Carcotasul' a reusit sa se ridice pe marginea patului si sa discute cu vizitatorii, pe care i-a intrebat de copii.

 

In cursul saptamanii viitoare medicii vor decide daca Huidu va ramane la tratament in Austria sau poate reveni in tara.

 

 

Serban Huidu s-a accidentat, miercuri seara, pe partia de la Innsbruck, unde s-a lovit de un copac. Realizatorul TV a suferit o fractură cu sangerare la nivelul capului.

Comentarii Facebook