Atacul DUR al lui Ilie Năstase: ” I-aş executa pe toţi milionarii”

 

 

Ilie Năstase a atacat dur statul român pentru taxele și impozitele care le sunt percepute cetățenilor, spunând că dacă ar putea i-ar închide pe toți milionarii care au furat țara.

 

Fostul jucător de tenis spune că deși nu ar pleca niciodată definitiv din România, condișiile actuale îl exasperează.

 

"De plecat, nu o să plec niciodată definitiv din România, dar sunt exasperat în continuare de sumele imense pe care statul le percepe de la români. Şi aici nu este vorba neapărat de mine, pentru că eu am cu ce să mă întreţin, deşi nu-mi place să vorbesc despre asta. Dar aş vrea şi eu, fiind contribuabil cu sume mari la bugetul de stat, să ştiu pe ce se cheltuiesc aceşti bani adunaţi din impozite. Şi sunt sigur că toţi românii gândesc la fel. Vrem transparenţă pe banii noştri, nu să fim furaţi", a spus Ilie Năstase pentru Ring.

 

"Eu nu înţeleg de ce statul român nu cere să vadă conturile românilor care sunt în băncile din Elveţia, pentru că acum nimic nu mai este secret. Toate statele europene au făcut asta. Trebuie să vedem cine are bani şi apoi să aflăm de unde are fiecare milionar de carton aceşti bani. Să îi justifice şi, dacă nu poate să dovedească provenienţa sumelor, să fie executat. I-aş executa pe toţi milionarii ăştia care au furat şi vă spun eu că sunt mulţi! Ne-a ajuns până peste cap, e timpul să intrăm în normalitate după atâţia ani!", a mai spus Năstase.

Comentarii Facebook