Schimbările prin care a trecut fondatorul UNTOLD, Sorin Gadola, după ce a descoperit că are o boală autoimună: „Anturajul a fost primul”


Sorin Gadola, fondatorul UNTOLD și fiul milionarului clujean, Ştefan Gadola, a mărturisit la Antena Stars că a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, astfel că a decis să-și schimbe viața după ce a aflat că este grav bolnav. Sorin Gadola a spus că de când a întâlnit-o pe Diana, soția lui, a făcut mai multe schimbări în viața lui.

Primul lucru la care ea a renunțat a fost anturajul deoarece a mărturisit că simțea că face anumite greșeli din punct de vedere psihic, dar și fizic.

Când am acceptat-o pe Diana în viața mea am făcut mai multe schimbări. Diana îmi zicea de multe ori că prietenii ăștia nu ți-ar fi prieteni, tânjesc după lucruri materiale, dar nu pentru cine ești tu.

Anturajul a fost primul pe care mi l-am schimbat și nu zic că din cauza lui am ajuns așa. Eu făceam parte din acel anturaj și aveam toți niște direcții greșite, cel puțin din punct de vedere al sănătății, și psihice și fizice. Practic când i-am pierdut nu am simțit că am pierdut ceva'', a declarat fondatorul Untold, la Antena Stars.

2.jpeg

Ce spune Diana, soția fondatorului Untold

Diana a mărturisit la Antena Stars că a fost alături de soțul ei, astfel că au început un stil de viață cât mai sănătos și fac mișcare zilnic. Diana susține că merge cu partenerul ei tot timpul la mănăstiri și este alături de el.

Cred că toți am avut depresie și anxietate la un moment dat. Degeaba mănânci sănătos dacă corpul tău tânjește după oxigen. Când unul nu are chef, celălalt trage de el. Cel mai important este să ne mișcăm și să ne plimbăm, asta pentru că toți avem parcuri. Măcar 30 de minute pe zi. Mănăstirea la care mergem noi este la 50 de kilometri de Cluj, acolo avem duhovnicul'', a declarat Diana Gadola.

Citește și: Fondatorul Untold e grav bolnav: ”Cu toţi banii din lume nu mai pot face nimic pentru mine"

Sorin Gadola, fostul proprietar UNTOLD, și-a distrus bolidul de 150.000 de euro, în accidentul de pe Traian Vuia

Comentarii Facebook