Perfetto Winter Wonders sărbătorește iubirea la Cluj, în stil italian, cu un show special de Valentine's Day dedicat îndrăgostiților - FOTO


Iubirea plutește în aerul de primăvară care s-a abătut asupra Clujului, iar într-o astfel de atmosferă dragostea trebuie sărbătorită așa cum se cuvine. Putem spune că Cupidon a aranjat totul cum nu se poate mai bine, pentru ca ziua de Valentine's Day bate la ușă și toată lumea caută cadouri, dar și un local special pentru a se bucura de aceste momente. 

Dacă vreți să vă surprindeți partenerul/partenera și să aveți o amintire pe măsură, trebuie să ajungeți pe la Perfetto Winter Wonders, cel mai instagramabil local din Cluj-Napoca, situat în Piața Unirii, la intrare pe strada Matei Corvin.

collage.png

În seara de miercuri, 14 februarie, aici va fi organizat un live cooking cu preparate italiene, dar și muzică live de cea mai bună calitate. 

Ne vom bucura de momente de neuitat însoțite de muzică live de saxofon și un spectacol captivant de live cooking, unde veți avea ocazia să vedeți preparatele noastre italiene delicioase gătite chiar sub ochii voștri. Ne dedicăm cu pasiune fiecărui detaliu al meniului nostru, pentru a vă oferi un spectacol culinar ce vă va încânta toate simțurile. Bineînțeles, nu doar cuplurile sunt așteptate să se bucure de această seară specială, ci și toți cei care doresc să petreacă un Valentine's Day plin de gust și voie bună!”, precizează cei de la Perfetto Winter Wonders.

Bucătarii specializați în fabuloasa bucătărie italiană se vor întrece în a recrea atmosfera pe care numai în Italia o puteți trăi. Astfel că, pentru câteva ore, la Perfetto Winter Wonders, vă veți simți ca în Milano, Roma sau Veneția. 

WhatsApp Image 2024-02-12 at 11.05.00.jpeg

Cei care vor să aibă și fotografii pentru Instagram, mai pot profita acum de conceptul Perfetto Winter Wonders (ca și concept ”Inside Winter Market”), pentru că apoi tot spațiul va intra în renovare. 

Vă asigurăm că ne pregătim să revenim cu un nou capitol al experienței Perfetto - un secret pe care încă nu dorim să-l dezvăluim complet, dar suntem convinși că va fi o surpriză minunată pentru voi!”, au mai spus cei care administrează localul, pe pagina de Facebook.

Evenimentul de Valentines Day va avea loc în data de 14 februarie, începând cu ora 18:00.

Pentru a participa trebuie să vă rezervați locul, pentru că intrarea se va face numai așa, fiind un eveniment care se vrea special pentru îndrăgostiți!

Nr telefon: 0736 812 391

427024329_122126727806122152_6636271399406972497_n.jpg

Comentarii Facebook