Marisa Paloma, câștigătoare „Bravo, ai stil!”, s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii: „Mă simt excelent”


Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului 2 „Bravo, ai stil!”, este însărcinată cu primul ei copil. Acesta s-a vaccinat în timpul sarcinii.

Marisa Paloma s-a vaccinat anti-COVID-19 în timpul sarcinii „Dragi mămici și nu numai… mă îndrept acum către toate femeile care m-au întrebat în această perioadă dacă m-am vaccinat și cum mă simt. Răspunsul este DA! Și mă simt EXCELENT! Aleg să împart experiența mea cu voi deoarece au fost extrem de multe întrebări cu privire la alegerea mea”, a scris Marisa pe Instagram.

Liviu s-a vaccinat cu Pfizer în urmă cu mai bine de 6 luni și curând se va pregăti să meargă din nou pentru a treia doză. S-a simțit și el la fel de bine. Cu o mică durere locală. Eu m-am vaccinat cu Moderna. Și la fel, poate că am simțit o durere locală ceva mai apăsătoare, dar în 2 zile a dispărut complet!”, a continuat.

Conform noilor studii realizate de către Organizația Mondială a Sănătății, este mai indicat să te vaccinezi cu Moderna, având cea mai mare eficacitate în fața variantei Delta a virusului SARS-CoV-2”, a mai scris Marisa.

Comentarii Facebook