Unde a mers prima dată Vlăduța Lupău după ce a aflat că va mai fi mama unui băiețel. Artista și Adi Rus au ales un nume special pentru fiul lor, din Biblie


Vlăduța Lupău urmează să devină mamă pentru a doua oară și a ales deja numele copilului. În vârstă de 33 de ani, cântăreața și-a anunțat a doua sarcină într-un mod inedit, în cadrul primului ei concert susținut la Sala Palatului, dezvăluind, tot atunci, sexul copilului.

Unde a mers prima dată Vlăduța Lupău după ce a aflat că este gravidă. „Nu știu dacă pot să le spun celor de acasă, dar după ce ai aflat că ești însărcinată prima dată, primul tău drum a fost la icoana Maicii Domnului”, a zis Cătălin Măruță.

„Am fost la Mănăstirea Rohia care se află în Târgu Lăpuș, la o icoană făcătoare de minuni. Îi promisesem Maicii Sfinte că dacă mă va binecuvânta cu un copil, prima dată când voi afla că sunt însărcinată, voi merge la biserică”, a zis Vlăduța Lupău.

Artista și soțul acesteia, Adi Rus, au ales un nume special pentru fiul lor, din Biblie. Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a dorit să îl dezvăluie încă și a mai precizat că va anunța numele bebelușului abia atunci când va veni pe lume.

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema, dar poate cineva își va da seama”, a mai precizat artista, potrivit romaniatv.net

Comentarii Facebook