Irina Diaconescu, de urgență la spital cu fiica cea mică. Ce a pățit fetița fotbalistului Cristi Manea: „E atât de greu să-i vezi bolnăviori”


Soția fotbalistului de la CFR Cluj, Cristi Manea, și-a încheiat aniversarea la spital, după ce fetița ei cea mică a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Iată ce a spus influncerița despre întreaga situație și cum stau lucrurile acum.

Fiica cea mică a Irinei Deaconescu este din nou bolnavă, iar influencerița a fost nevoită să meargă cu ea la spital. Micuța Venus a făcut febră, iar soția lui Cristi Manea a apelat la ajutorul medicilor când a văzut că nu reușește în niciun fel să-i scadă temperatura, scrie Spynews.ro.

Aseară iar am ajuns cu Venus la spital. Nu îi scădea febra și se vedea că are dureri. Au descoperit că are roșu în gât și i-au prescris antibiotic. E atât de greu să îi vezi mici și bolnăviori!”, a scris Irina Deaconescu pe InstaStory.

Și în luna noiembrie a anului trecut a avut loc o situație similară. Atunci, Irina le mărturisea urmăritorilor ei că avusese o noapte albă pentru că Venus a făcut febră și a fost foarte greu să-i amelioreze starea.

2.jpeg

Comentarii Facebook