Fotbalistul Cristi Manea și-a surprins soția de la distanță de ziua ei de naștere. Frumoasa Irina Deaconescu a împlinit 25 de ani: „Îmi e dor de tine rău!”


Cristi Manea i-a arătat iubirea lui Irinei Deaconescu și de la sute de kilometri distanță. Fotbalistul de la CFR Cluj nu a uitat că soția lui își sărbătorește azi ziua de naștere și a surprins-o în cel mai frumos mod. Influnecerița a arătat cadoul în mediul online și i-a transmis un mesaj emoționant fotbalistului.

Pe 7 ianuarie, de Sfântul Ioan Botezătorul, Irina Deaconescu își sărbătorește ziua de naștere, iar anul acesta tânăra mămică a marcat împlinirea a 25 de ani. Celebra influenceriță nu a uitat să-și schimbe vârsta în biografia de pe contul ei de Instagram, unde o urmăresc peste 1,1 milioane de oameni, dar a arătat publicului și cum a surprins-o soțul ei la miezul nopții, chiar dacă nu i-a putut fi alături fizic, scrie Spynews.ro.

Fundașul de la CFR Cluj i-a trimis soției lui un buchet de trandafiri albi și roșii, iar Irina și-a arătat emoția în mediul online și i-a transmis o declarație de dragoste la schimb.

Te iubesc și îmi e dor de tine răuuuuu!”, i-a transmis Irina Deaconescu soțului ei prin intermediul postării de pe InstaStory.

La mulți ani, inima mea!”, i-a urat fotbalistul mamei fetițelor lui în cadrul unei postări de pe contul său de Instagram, în care a inclus un clip video cu sărbătorita.

Comentarii Facebook