Florin Piersic, apariție inedită la o biserică din Ocna Dej. Credincioșii l-au aplaudat pe marele actor


Marele actor clujean Florin Piersic a participat sâmbătă la slujba de la Biserica Ortodoxă „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Ocna Dej. Maestrul a fost invitatul special al preotului paroh Ioan Nicusor Pop, iar vizita actorului a făcut ca lăcașul de cult să fie neîncăpător.

Florin Piersic a sosit la biserică în jurul orei 11, pe finalul Sfintei Liturghii, săvârșită astăzi de preotul Ioan Nicușor Pop, dar și de părintele din Răscruci, Dan Balog și Dan Toșa. De cum a intrat în biserică, credincioșii au început să îl aplaude pe marele actor, care cu o modestie ieșită din comun a dat mâna cu toți cei care au dorit să îl salute. După slujba, Florin Piersic le-a spus credincioșilor câteva cuvinte, în stilul caracteristic, iar mai apoi, răbdător, și-a făcut fotografii cu fiecare credincios în parte, scrie Observator.

Poate vă întrebați care este motivul vizitei lui Florin Piersic în parohia noastră. Noi, preoții, ne străduim să ne facem misiunea cât mai bine, să vă aducem oameni de seamă, să vă unim. Să vă aducem pe toți împreună. Acesta este unul din scopurile pentru care domnul Florin Piersic e astăzi alături de noi", le-a spus credincioșilor preotul paroh Ioan Nicușor Pop, potrivit sursei citate.

La finalul slujbei, credincioșii i-au cântat actorului "La mulți ani!", având în vedere că în 27 ianuarie își sărbătorește ziua de naștere, când va împlini 87 de ani.

Foto: Observator

Comentarii Facebook