Andreea Marin, foarte mândră de reușitele fiicei sale: „În ziua de astăzi, când domină superficialitatea, mai există asemenea inițiative”


Andreea Marin spune că fiica ei, Violeta, i-a făcut de curând o mare bucurie. Vedeta TV critică faptul că astăzi „mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate”, de aceea s-a bucurat extrem de mult de surpriza pe care i-a făcut-o Violeta.

Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri", a spus Andreea Marin.

Andreea Marin: Venirea pe lume a fiicei mele, cel mai frumos lucru din viața mea

Prezentatoarea TV mai mărturisește că realizările fiicei sale şi a lui Ştefan Bănică Jr. o fac să își amintească și mai mult de cel mai important lucru care s-a petrecut în viața ei: naşterea copilei.

Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate. Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru", a mai spus Andreea Marin, potrivit fanatik.ro.

Comentarii Facebook