Îndrăgita Adda a dat o sumă enormă pe analize cât timp a fost diagnosticată greșit: „Medicii zic că nu ai nimic”


Îndrăgita interpretă Adda, diagnosticată greșit timp de un an și jumătate, în luna februarie a aflat că suferă de boala Lyme. În acea perioadă a fost la mulți medici, însă toți au diagnosticat-o greșit. Atunci, a fost nevoită să scoată din buzunar bani grei pentru fiecare control.

După un an și jumătate în care a umblat pe la diverși medici, a fost diagnosticată greșită și a ținut tratamentele greșite, Adda a aflat într-un final că suferă de boala Lyme, dar și de borelioză. Ei bine, cât timp a fost diagnosticată greșit, artista a dat o sumă fabuloasă pe analizele medicale, mai exact 15.000 de euro, scrie Spynews.

Te doare, umarul, piciorul, amețeală, probleme de concentrare, ceață pe ochi, spasme, nu-ți simți anumite părți ale corpului. Am dat 15.000 de euro pe analize, analizele arată perfect, medicii zic că nu ai nimic, că e de la cap, e o boala foarte greu de diagnosticat. Mi-ar plăcea ca medicii sa acorde mai multă atenție, cazul meu să fie un exemplu. M-am testat și așa am aflat, după ce a am avut prima parestezie la volan, Borelia vine cu niște co-infecții. Atunci mi-am dat seama că s-ar putea să fie Borelia’’, a povestit Adda în emisiunea „La Măruță’’.

Vedeta spune că a ajutat-o foarte mult alimentația pentru că a putut ține boala sub control până la un anumit punct. Atunci când a început afecțiunea neurologică a fost nevoie de tratament specializat.

Datorită alimentației am reușit cumva să țin simptomele sub control, dar când a început cu afectare neurologică nu mai poți să ții sub control cu salată verde. Eu am fost un caz fericit, că la mine doar s-a inflamat creierul, boala nu a apucat să mănânce din el, să îi facă găurele’’.

Comentarii Facebook