Costi Cămărășan, atac la Paul Ciuci. Acuzații că acum Compact cântă prost și detalii despre ruptura Ciuci - Leluț Vasilescu - VIDEO


Costi Cămărășan, cofondator în 1977, împreună cu Teo Peter, al formației Compact, respectiv fondator în 1988 al formației Compact C, îl critică pe fostul coleg de trupă Paul Ciuci pentru că nu a fost la înmormântarea legendarului chitarist Leluț Vasilescu. 

Ciuci l-a data afară din formație pe Leluț Vasilescu, care ar fi murit de inimă rea din acest motiv, susțin apropiații.

Paul, acest atac mârlănesc, l-a afectat grav pe prietenul tău Leluț, cu ultimele puteri să știi ca Lelu mi-a spus… “Îl iert pe Ciuci… atât a putut… nu mai mult…..și-a bătut joc de toti… de la Telegraf până la Compact”. Paul, nu ai nici o scuză că nu ai fost acolo! Să-ți conduci prietenul din copilărie pe ultimul drum…măcar o coroană puteai!

Vreau să-ți prezint colegii mei care fac parte si care nu au trădat, nu au plecat, nu au venit si care au ținut flacără vie a Compactului de la început si până în prezent: subsemnatul Costi Camarasan membru fondator, chitarist si compozitor, cel care te-a luat în formație si care te-a sprijinit să devii Paul Ciuci, Adrian Ordean chitarist si compozitor dedicat, orchestrator, producator musical, Adrian Tinca chitara, voce&bass, Monel Puia clape, Gabi Gurita voce, și mai nou Robert Risteiu percutie.

Paul, sa mai știi că “stickul” E ÎN NOI, voi… l-ați pierdut demult…și se aude. Să mai știi ca am primit filmari de la prieteni comuni, dezgustați de să-i zicem prestatia voastra la  Brezoi de acum câteva zile. Ce sa faci….gurile rele”, a scris Cămărășan. Acesta a pomenit și de filmările de la Festivalul de Brezoi, unde Compact a cântat slab. 

Untitled.jpg

Adrian Coco Tinca fostul basist al trupei Compact a părăsit formația în 2014. Și acesta l-a acuzat pe Ciuci. ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment, cum să postezi un mesaj de adio, acum, așa a făcut și la decesul lui Leo Iorga. Ce face Paul cu aceste mesaje aparent emoționante sunt chestii false, eu nu mai cred în Paul Ciuci.

Iar colegul lui Ciuci l-a terfelit până în ultimul moment pe Leluț, pe Facebook. Ciuci îi va avea pe conștiință atât pe Leluț, cât și pe Leo Iorga, artistul care s-a stins din viață acum trei ani. Leluț s-a măcinat foarte mult după ce a plecat forțat de lângă Ciuci, mai ales că el insistase ca Paul să revină în trupă, după ce s-a întors din America”, a declarat Adrian Tinca pentru ego.ro.

Comentarii Facebook