Fructele care te ajută să slăbești. Românii credeau că sunt interzise în timpul dietelorVine vara și trebuie să arătăm bine în costum de baie, așa că este timpul să intrăm la dietă! Pentru a slăbi este nevoie să adăugăm în meniul nostru cât mai multe fructe, chiar dacă unii nutriționiști spun că acestea nu ne ajută, deoarece conțin zahăr. Este adevărat că nu toate fructele ne ajută să slăbim, însă cele enumerate mai jos luptă împreună cu noi pentru scăderea în greutate.Iată care sunt fructele care ne ajută să slăbim


Perele – Bogate în fibre, perele mențin senzația de sațietate și pot fi consumate pe post de gustare la dietă. În plus, perele fac minuni când vine vorba de menținerea la un nivel echilibrat al nivelului de zahăr din sânge și te ajută să scazi în greutate, scrie doc.ro.

Coacăzele – Ingredientele active din coacăze combat colesterolul mărit și rezistență la insulină. În același timp, coacăzele ajută corpul să topească mai repede depozitele de grăsimi.


Pepenele roșu, aliat de nădejde în orice dietă


Pepenele roșu – Pepenele este fructul preferat al românilor. Este foarte sărac în calorii, însă compensează în conținutul de apă, de aceea este un adevrat aliat în curele de slăbire. Trei felii de pepene nu conțin mai mult de 100 de calorii, însă te vei simți imediat sîtul, iar senzația va dura câteva ore bune. În plus, te vei hidrata foarte bine.


Grepfrutul – acest fruct face minuni pentru cei cu mult zahăr în sânge, deoarece reduce nivelul destul de repede. Este plin de calorii ”goale”, iar corpul tău va arde mult mai multe calorii în timp ce consumă acest fruct, decât primește.  Naringina, ingredient activ din grepfrut, te ajută să slăbești.


Merele – sunt bogate în fibre și foarte sățioase. Specialiștii spun că dacă mănânci trei mere pe zi, scăderea în greutate este garantată. Nu degeaba se spune ”cu un măr pe zi, departe de doctor te ții”. Vă dați seama ce se întâmplă dacă consumați 3.

Rodia – rodia conține foarte mulți antioxidanți care stimulează metabolismul. În plus, este sățioasă și va ajută în controlul senzației de foame.


Banana este și ea indicată


Banana – bananele nu trebuie evitate la dietă, mai ales după eforturi fizice susținute. O banană nu conține mai mult de 105 calorii, dar este foarte sățioasă.


Portocala – și acest fruct împinge corpul să ardă mai multe calorii în timpul digestiei. Este plină de calorii goale și este recomandată în timpul curelor de slăbire. Sucul de portocală este însă interzis la dietă, deoarece este bogat în zaharuri.


Kiwi – acest fruct este plin de semințe care conțin fibre insolubile. Acestea stimulează digestia și totodată mențin senzația de sațietate pentru mai mult timp. Este ideal pentru o gustare între mesele din timpul dietelor.

Avocado – acest fruct este interzis de mulți nutriționiști. Cu toate acestea, avocado menține senzația de sațietate mai mult decât orice alt fruct, deși este destul de bogat în calorii. În același timp este foarte bogat în grăsimi bune.

Comentarii Facebook