Delia, mărturisiri neașteptate despre greutățile vieții: „Dacă chiar era soțul milionar, mai stăteam să-mi pierd nopțile la concerte!?”


Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Artista a decis să facă o mărturisire pe contul de socializare, după ce s-a spus de nenumărate ori că ar fi întreținută de soțul ei milionar.

În timp ce se îndrepta de la un concert la altul și foarte obosită a explicat că, în ciuda speculațiilor cum că soțul ei ar fi bogat, ea trebuie să muncească pentru a avea ceea ce își dorește.

Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să-mi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini? Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu.”, a spus revoltată Delia Matache pe Instagramul personal, potrivit Spynews.

Încă de când s-a cunoscut cu Răzvan Munteanu, multe guri au spus că Delia a tras lozul câștigător, având parte de un soț milionar. Ei bine, după ani și ani, sunt aceleași speculații, astfel că artista a decis să spună adevărul.

Comentarii Facebook