Crăciun 2022. Care sunt culorile ideale pentru împodobirea bradului în acest an


Publicaţia Better Homes & Gardens a realizat un top 7 culori potrivite pentru decorarea bradului de Crăciun în 2022. 

1. Roşu şi alb clasic, considerată perechea emblematică a Crăciunului tradiţionalist. 

2 Albastru Victorian - culoarea albastră era populară în Marea Britanie de la jumătatea secolului 19, atunci când brazii de Crăciun erau decoraţi cu mărgele, panglici albastre, figurine de porţelan şi dantelă albă, cu lumânări, fructe şi nuci ce dau un farmec „vintage" 

3. Nuanţe discrete de roz cu accent pe verde deschis - o tendinţă a anului 2023. Rozul simbolizează dragostea, afecţiunea şi bunătatea, transmite publicaţia. 

4. Verde - publicaţia îndeamnă să renunţăm la roşu în favoarea unei atmosfere ce aminteşte de o pădure deasă de conifere. Un pic de verde este oricând binevenit pe durata anotimpului rece. 

5. Curcubeu - ar ieşi un brad vibrant, maximalist, multicolor cu luminiţe RGB şi frumos ornamentat, cu luciri metalice. Ar înveseli atmosfera în casă după un an mohorât. Publicaţia recomandă ca bradul să fie suprasaturat de albastru cobalt, violet, fucsia, verde smarald şi galben canar. 

6. Alb-Negru - pare o paletă neutră, dar binevenită pentru minimalişti. Bradul poate arăta sofisticat şi festiv dacă este decorat cu şiruri de perle şi panglici în carouri alb-negru, asortate cu cadouri împachetate în ambalaj alb-negru. 

7. Retro-nostalgic - publicaţia Better Homes & Gardens recomandă în cele din urmă un brad alb care să fie mai sustenabil şi care să reducă costurile la factura de energie. 

Un brad alb poate fi lipsit de instalaţii de lumini, în schimb să fie decorat cu panglici, globuri şi mărgele cu nuanţe retro ca galben muştar, albastru acvamarin, roz strălucitor şi verde malachit, acompaniat de căsuţe de turtă dulce, spărgătorii de nuci şi brazi din ceramică. 

Comentarii Facebook