Paula Seling a adoptat o fetiță în urmă cu 6 ani. De ce artista a ținut totul secret până acum și cum arată Elena


Îndrăgita artistă Paula Seling a adoptat o fetiță în urmă cu 6 ani, iar acum a decis să o expună publicului. Artista a mărturisit că a ținut secret până acum pentru că și-a dorit ca micuța Elena să fie suficient de puternică pentru a face față oricăror situații. Elena are aproape 9 ani și este bucuria din viața cântăreței.

Paula Seling a oferit un interviu emoționant pentru Revista VIVA!, unde a mărturisit că de 6 ani este mama unei fetițe minunate. Când a adoptat-o, Elena avea aproape 3 ani, iar de curând fetița a venit în fața Paulei Seling și i-a spus „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”. Paula Seling a precizat că tatăl adoptiv al fetiței, Radu Bucura, este foarte implicat în creșterea Elenei, în ciuda „întâmplărilor din viața lor”. Paula Seling avea 37 de ani când a devenit mama Elenei.

Cum arată Elena, fetița minunată pe care Paula Seling a adoptat-o acum 6 ani

Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a spus Paula Seling pentru sursa menționată anterior.

Paula Seling a povestit că în urma unei întâmplări nefericite, petrecute pe când Elena mergea la grădiniță, a ales să păstreze discreția în fața opiniei publice.

Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații”, a povestit Paula Seling.

În imaginile publicate de Revista Viva Paula Seling și Elena apar zâmbitoare purtând 2 rochii de prințese.

p4.jpeg

Comentarii Facebook