Câţi bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la nuntă. Suma nu e deloc una mică


Vlăduța Lupău este cunoscută în toată țara și peste hotare chiar! Artista de muzică populară a devenit foarte cunoscută după ce a scos hituri pe bandă rulantă. Nu este de mirare că  vedeta este foarte solicitată la nunți și botezuri, însă trebuie să știți că tariful cerut nu este deloc unul mic.

S-a aflat câţi bani cere Vlăduța Lupău pentru a cânta la nuntă

După ce a devenit foarte populară, Vlăduța Lupău a crescut i tarifele pentru care vine la o nuntă sau la un botez. Celebritatea se plătește din plin, așa că vedeta își vinde serviciile foarte scump, iar mulți care și-o doresc la nuntă trebuie să scoată din buzunar sume impresionante de bani, în funcție de câte ore dorește ca vedeta să îi cânte la nuntă sau la botez. Dacă ginerică vrea s-o asculte toată noapte, atunci tariful se dublează pur și simplu.

Videoclipurile lansate de Vlăduța Lupău au din ce în ce mai multe vizualizări, iar tinerii care o văd e YouTube sau la diferite concerte o vor și la nunta lor, însă aceștia trebuie să știe că vedeta percepe un tarif chiar și de 5.000 de euro pentru un program de câteva ore.

Cât te costă să-ți cânte Vlăduța Lupău toată noaptea

Dacă mirele vrea să îi cânte toată noaptea Vlăduța Lupău, atunci trebuie să scoată din buzunar 10.000 de euro! Vedeta a fost prezentă mai toată vara pe litoral, unde a cântat în concertele organizate de soțul Mariei Dragomiroiu, Bebe Mihu. Cu toate acestea, cântăreața a fost și la nunțile din țară unde a fost solicitată.

Vlăduța Lupău este un artist complet, care a început să cânte de la vârsta de 4 ani! Artista a povestit exact cum s-a apucat de cântat muzică populară și îi este și acum foarte recunoscătoare celei care s-a ocupat de ea și care a avut grijă să ajungă o artistă completă: profesoarei sale!

Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut’ la o uşă unde scria „Folclor’. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău’. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist”, declara artista.


Comentarii Facebook