Andreea Esca a primit oferta de a intra în politică, dar își vede de afacerile în turism. La Cluj, face un hotel mic


Andreea Esca a primit, de-a lungul timpului, numeroase oferte de a intra în politică.

Da. Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc”, a spus Andreea Esca, pentru Ciao.

Vedeta a comentat și are peste 2 decenii la pupitrul știrilor de la PRO TV, iar în lumea televiziunii ar fi început deja să apară pariuri cu privire la cine se va retrage primul, ea sau Dan Negru. Astfel că știrista a clarificat cât se poate bine situația și a explicat că este convinsă de faptul că nici ea și nici prezentatorul de la Antena 1 nu se vor retrage prea devreme.

Eu zic să nu renunțăm niciunul, că nu văd de ce. Pur și simplu. Cred că trebuie făcute lucrurile atunci când simți, cum simți și nu cred că e cazul să renunțe nimeni”, a declarat Andreea Esca.

Ea își vede de afacerile pe care le are la Porumbacu, unde a deschis un complex turistic.

Planurile sunt de a primi în continuare, cu mare drag, oaspeți, turiști care sunt interesați să-și petreacă o vacanță într-o zonă de munte, unde e aer curat și se mănâncă bine, și unde-i foarte mult calm și unde își pot regăsi copilăriile la țară, în cazul în care au avut copilării la țară, sau pot descoperi cum erau copilăriile la țară, în cazul în care n-au avut copilărie la țară. Aș vrea să ofer multă bucurie”, a precizat știrista, pentru sursa citată anterior.

Emil Boc este încântat de mini-hotelul pe care Esca îl face în centrul Clujului: Spuneţi-i că o salutăm de la Cluj

Comentarii Facebook