Duminica 28 Aprilie

Blaze și Izabela Okpata, de la ”Mireasa”, și-au înscenat despărțirea pentru audiență, iar fanii i-au criticat dur


Două vedete de la emisiunea ”Mireasa”, Blaze și Izabela Okpata, au anunțat că s-au despărțit, iar fanii ”au luat foc”. Blaze a revenit public cu informații noi și a spus că totul a fost o înscenare, fiind criticat că își părăsește familia.

Izabela, fosta concurentă de la emisiunea „Mireasa”, a declarat public că cei doi nu mai sunt împreună.

După cum știți pozele cu mine și cu Blaze au dispărut, da, ne-am despărțit, nu ne-am mai înțeles. Nu ne-am mai înțeles de când s-a născut Jessi. Am avut momente când am fost cu adevărat fericiți și atunci am postat. Nu postez nimic când sunt sinceră...poate doar o melodie pentru că nu mai pot și simt nevoia să mă descarc pentru mine”, spunea Izabela în videoclip.

Instant, fanii emisiunii l-au criticat pe Blaze că și-a abandonat copilul și soția.

Nu e adevărat că am lăsat copilul. Iza a postat un clip unde a zis că m-a dat afară din casă, că are nevoie de pauză, dar nu înțeleg de unde a venit asta că am abandonat copilul. M-ați înjurat degeaba, nu e frumos, să fim oameni. Suntem în 2023, cu ce am greșit. Îmi iubesc copilul, nu l-am abandonat. Încă de când a avut o luna ea a dormit doar cu mine. De când copilul a avut o luna de zile, în fiecare noapte, am dormit cu ea. Eu o schimb, eu îi dau să mănânce, eu fac tot.

Am postat o poză pe internet cu fiica mea și oamenii au început să reacționeze urat. M-ați criticat degeaba, fără să știți. Mulți m-ați acuzat. Am decis să vă arăt tot. Eu o să fiu acolo pentru copilul meu”, a declarat Blaze, în urmă cu puțin timp, pe canalul său de YouTube.

Pentru că multe știri susțineau că ne-am fi despărțit, eu am vrut să fac doar așa. Eu sunt creator de conținut, nu a fost nimic adevărat. A fost o farsă. Știu că oamenii o să mă înjure”, a mai adăugat fostul concurent al emisiunii „Mireasa” și „Survivor România”.

Cei doi au fost concurenți ai emisiunii matrimoniale „Mireasa”, în sezonul 3, difuzat în anul 2021, la Antena 1, iar apoi s-au căsătorit după numai o lună de la finalul show-ului. În urmă cu câteva luni, cei doi au devenit și părinții unei fetițe perfect sănătoase pe care au botezat-o Jessica.

Comentarii Facebook