Mesajul sincer pe care Codin Maticiuc i l-a trimis fostului soț al Anei Pandeli când s-a mutat cu ea: I-am scris un mesaj pentru că ei nu prea își vorbeau


Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Codin Maticiuc a vorbit, printre multe altele, și despre momentul în care iubita lui și fiul ei din prima căsnicie s-au mutat la el. Actorul a considerat că era de datoria lui să-l anunțe pe fostul soț al Anei că fiul lui locuiește cu el.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de mai mulți ani și împreună au două fiice, Smaranda și Ilinca. Dintr-o fostă căsnicie, Ana mai are un fiu, Dan.

Codin are o relație specială cu Dan, fiul Anei, pe care l-a cunoscut când avea doar 3 ani. 

„Singurul băiat pe care cred că-l voi avea este el. Cu el merg la meciuri. Are 13 ani. (…) Am fost combinat cu mama lui, dar n-am locuit împreună. Când Ana a rămas gravidă cu Smaranda am decis să ne mutăm împreună. Îmi zice Codin, e băiat mare. Când era mic eram eroul lui”, a povestit protagonistul din „Miami bici 2”, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Pe lângă frumusețe și inteligență, Codin a mai fost atras la partenera lui de felul în care și-a crescut fiul și de relația armonioasă pe care o are cu tatăl acestuia, deși Ana și Mihai erau certați când ea s-a mutat la el. 

„Cel mai greu a fost să mă mut cu Ana pentru că exista Dan. Cu un copil nu te joci, nu-i spui unui copil tu stai la mine 8 luni, după m-am certat cu mama ta, du-te de aici. (…) După ce s-au mutat i-am scris un mesaj acestui om pe care nu îl cunoșteam atunci, pentru că ei nu prea-și vorbeau”, a explicat Codin Maticiuc, pentru sursa citată.

Codin și-a dorit ca tatăl lui Dan să se simtă binevenit la el acasă și să știe că își poate vizita fiul oricând dorește.

„Salut, Codin sunt. De ieri băiatul tău locuiește la mine, pe șoseaua… Orice ai nevoie, dacă nu te descurci cu Ana, te rog să-mi scrii și îți voi sta la dispoziție. Te așteptăm și la noi oricând”, a fost mesajul trimis de Codin lui Mihai. „Bună, Codin, mă bucur că ai scris. Sunt convins că vei avea grijă de Mario și de Ana, desigur ne vom ține aproape”, a răspuns fostul soț al Anei.

Comentarii Facebook