Livia l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Bordea în ziua divorțului: „Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!”


Cătălin Bordea a spus care ar fi fost motivul pentru care fosta lui soție ar fi pus capăt căsniciei. Bordea este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Cu o carieră de succes și un număr impresionant de fani, comediantul se poate declara un bărbat împlinit din punct de vedere profesional, dar nu și personal.

Comediantul a format un cuplu foarte îndrăgit cu Livia Eftimie, cea cu care a împărțit rele și bune ani la rând. Din păcate, căsnicia lor a ajuns la final în momentul în care bruneta și-a exprimat această dorință.

În urmă cu câteva zile, în cadrul unei emisiuni televizate, Cătălin Bordea a vorbit cu sinceritate despre divorțul de Livia Eftimie. Se pare că unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la divorț ar fi fost chiar dorința lui de avea un copil. Fără să stea pe gânduri, Livia i-a spus în față fostului soț că într-un an el va deveni tătic, chiar în ziua în care au semnat actele de divorț la notar. 

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil! Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. 

Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta! I-am și zis că nu sunt  pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil. 

Într-adevăr după ce am fost la (n.r emisiunea prezentată de Irina Fodor) îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.

Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani  așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a mărturisit Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, la TV. 

În cadrul emisiunii televizate, Cătălin Bordea  a vorbit și despre momentul în care a aflat de relația fostei partenere cu prietenul lui, Spike. Ei bine, Livia și cântărețul au fost surprinși de către paparazzi în timp ce se sărutau pasional în mașină.

„Șocul a fost mare când am aflat. Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci! 

Șocul a fost imens, simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi  rămăsese mobilă. M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat. În timpul ăla, ai impresia că ești nebun. E puțin deranjat că ies oameni acum care au văzut chestii la club și le-a fost greu să-mi spună. 

Din punctul meu de vedere nu soția mea nu a făcut asta, refuz să cred că soția mea cu care voiam să-mi petrec tot restul vieții a făcut asta. E o altă fată în care s-a transformat. A fost o transformare ciudată nu prea o mai recunoșteam. Îmi puneam întrebări existențiale că o fi criza vârstei”, a mai spus comediantul în cadrul emisiunii televizate, scrie wowbiz.ro.

Comentarii Facebook