Andi Moisescu nu mănâncă ciudățeniile pe care le consumă controversata Olivia Steer


Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de 17 ani, au doi copii împreună, dar vedeta ProTV nu mănâncă bazaconiile inventate de nevastă.

Soția lui Andi Moisescu a renunțat de tot la alimentele procesate, carne și la orice stil de viață nesănătos. Este raw-vegană de 12 ani, așa că în dieta ei se regăsesc cu totul alte mâncăruri. Nu același lucru îl putem spune și despre Andi Moisescu, care mai consumă și carne, dar și alte alimente păcătoase.

Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese. Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil… mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”, a declarat Andi Moisescu, pentru Click!

Este o preocupare de-a mea să mă mențin oarecum prezent. O să încerc să vin cu lucruri proaspete pe Youtube, sper să mergem mai departe cu emisiunea “Apropo TV”, nu văd niciun impediment, are 18 ani, de când este și mi se pare ok faptul că dacă a făcut 18 ani poate să facă și 20 de ani. Ne așteaptă și un sezon de ”Românii au Talent” de mare excepție anul acesta. Sper să reușesc să fac performanțe și în sailing, am ajuns și la vârsta când îmi doresc să fac performanțe în sport, dacă nu am avut când eram mai tânăr poate acum când sunt mai experimentat”, a mai spus Andi Moisescu.

Ce conține meniul pe o zi al unei persoane raw-vegane

Mic Dejun: Un bol cu fructe de pădure și afine, bogate în antioxidanți, unt de migdale și semințe de chia pe post de topping.

Prânz: O salată Rainbow, obținută din salată verde, kale, semințe de dovleac, fructe goji, ardei gras, coriandru, morcovi, avocado, varză roșie, puțin suc de lămâie și câteva linguri de ulei de măsline.

Gustare: Trufe cu fistic și matcha. Ai nevoie de o cană de fistic organic, semințe de chia, unt de migdale sau de arahide (după preferințe), 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură praf organic de vanilie, 1 lingură de ceai verde organic matcha. Adaugă toate ingredientele într-un blender, până când obții un amestec cu o textură sfărâmicioasă. Ia câte o lingură în palmă, modeleaz-o sub formă de minge și continuă tot așa. Pune trufele la frigider până când vor fi gata pentru a fi consumate.

Cină: O salată de sfeclă și cartof dulce. Presară semințe și nuci pe deasupra, pentru un plus de proteine.

Comentarii Facebook