Vineri 2 Decembrie

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns iar în faţa instanţei. De ce se acuză cei doi după bătaia din weekend


După două plângeri de furt şi ameninţare pe numele antrenorului, ordine de protecţie cerute de-o parte şi de alta şi o bătaie în plină stradă, cei doi ajung astăzi, din nou, în faţa judecătorilor.

După un weekend plin şi după multe confrumtări verbale şi fizice, cei doi soţi se întâlnesc la Judecătoria oraşului Buftea în procesul de divorţ. Pe lângă plângerile depuse la poliţia oraşului Snagov, mai există şi două alte plângeri depuse de Anamaria Prodan pentru ameninţare, dar şi pentru furt depuse împotriva lui Laurenţiu Reghecampf. Aceasta susţine că i-a furat mai multe sume de bani din casă.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, scandal cu bătaie în plin divorţ

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit aseară, după ce Laurenţiu Reghecampf ar fi mers la vecinul fostei soţii să îi lase invitaţia pentru botezul copilului pe care i l-a dăruit noua iubită. Antrenorul ar fi fost băut şi ar fi intrat, fără să anunţe, în casa Anamariei Prodan, să îl vadă pe Laurenţiu Junior, fiul celor doi.

Citește și: Anamaria Prodan și Reghe s-au ales cu ordine de protecție și dosare penale, după ce s-au luat la bătaie: „Legea nu îşi face treaba”

Scandalul s-a încheiat la sectia de poliţie. Ambii au depus plângeri împotriva celuilalt. Cu un ochi vânăt, antrenorul a ieşit în grabă din secţia poliţiei, fără să ofere declaraţii. Anamaria Prodan, în schimb, a povestit în faţa camerelor de ce l-ar fi lovit pe soţul său.

Prodan: „Pe mine nu mă prea bate nimeni, nici măcar Reghecampf”

Păi tu dacă încerci să dai în mine, tu ce crezi că păţeşti? Pe mine nu mă prea bate nimeni, aşa să ştii, ai văzut. Nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf”, a declarat impresara în fața secției de poliție după ce a fost întrebată de către un reporter de ce a reacționat violent față de fostul soț. 

Trei dosare penale au deschis poliţiştii: unul pe numele Anamariei Prodan și două pe cel al lui Laurențiu Reghecampf, care l-ar fi lovit și pe finul impresarei. 

Nu este prima dată când Anamaria Prodan este implicată într-un astfel de scandal. În urmă cu trei ani, la finalul unui meci de fotbal, impresara i-a aplicat „o directă” şi antrenorului Dan Alexa. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost căsătoriţi 15 ani şi au împreună un copil, iar de anul trecut se află în proces de divorţ.


Comentarii Facebook