„Nu mă mai face fericit deloc”. Bărbatul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată s-a despărțit și de ucraineancă


Britanicul în vârstă de 30 de ani, tată a doi copii, care a decis în luna mai să-și părăsească familia pentru o refugiată din Ucraina pe care o cazase în locuință în urma războiului, rupe tăcerea. După 4 luni de relație, Tony Garnett, spune că a dat-o afară din casă pe femeie acuzând-o că are un comportament irațional. 

Sofia Karkadim a ajuns în casa familiei din West Yorkshire în luna mai, după ce a fugit din Liov. Zece zile mai târziu, bărbatul şi-a anunțat partenera că o va părăsi pentru tânăra refugiată. Acum, după 4 luni de relație, Tony Garnett, a dat-o afară din casă pe femeie acuzând-o că are un comportament irațional, că are probleme cu alcoolul și că a distrus casa în care locuiau cu chirie, din cauza băuturii. Sofia se pare că avea o problemă și cu cele două fete pe care Tony le are cu fosta soție.

sa.jpeg

Ne-am despărțit. Nu mai pot suporta furia și abuzurile ei. Mi-am părăsit soția și copiii pentru ea și am făcut eforturi ca această relație să funcționeze. Îmi era milă de ea pentru că a lăsat totul în urmă din cauza războiului. Însă nu mai pot suporta. Devine des agresivă din cauza depresiei. Într-o sâmbătă a luat un cuțit și a început să îl înfigă în pereți. Chiar m-am speriat și am chemat poliția. Nu mă mai face fericit deloc. Ba chiar mi-a fost teamă” a povestit Tony pentru Daily Mail.

Reamintim că un scandal luase amploare în luna mai, când o femeie din Marea Britanie a făcut publică drama prin care trecea. Lorna Garnett a povestit pentru presă că a fost părăsită de soțul ei, Anthony, după 10 ani de relație, pentru o refugiată din Ucraina pe care au primit-o în casa lor, după doar 10 zile. 

Comentarii Facebook