Ce salariu ar fi avut Mihai Bendeac la iUmor. Suma fabuloasă, aflată după ce actorul a părăsit emisiunea


După ce timp de 13 sezoane a făcut parte din celebrul show, Mihai Bendeac a plecat de la iUmor, renunțând la colaborarea cu Antena 1. 

Mihai Bendeac (39 ani) este unul dintre cei mai îndrăgiți jurați ai emisiunii iUmor de la Antena 1. După ce s-a aflat că ar fi părăsit această emisiune, acum s-a aflat care ar fi fost salariul pe care actorul îl primea lunar pentru a sta la masă alături de Delia și Cheloo, scrie Unica.ro. 

Deși s-a spus că Mihai ar fi fost cel mai bine plătit jurat, se pare că acesta primea 7.000 de euro, în timp ce colegul lui, Cheloo, ar avea un salariu de 10.000 euro. Undeva la mijloc s-ar afla și Delia, care se pare că ar câștiga undeva între 6.000 și 8.000 de euro.

Mihai Bendeac este un actor de teatru și film, ce a jucat în filmele Milionari de Weekend și Supraviețuitorul. El a scris toate cele șase sezoane „În Puii Mei” pe care le-a și interpretat. A mai jucat în show-urile „La Bloc”, „Românii au Artiști”, „Băieți de Oraș”, „iComedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac” și în „Teatru Tv”.

Comentarii Facebook