Anamaria Prodan și Reghe s-au ales cu ordine de protecție și dosare penale, după ce s-au luat la bătaie: „Legea nu îşi face treaba”


„Telenovela” divorțului Reghecampf-Prodan nu se încheie nici după ce antrenorul a ajuns în țară pentru a-l soluționa, drept urmare a plângerii depuse de impresară la poliție. Ieri situația a escaladat, cei doi s-au acuzat reciproc de lovire în fața polițiștilor din Snagov, care au deschis două dosare penale. Autoritățile au anunțat, într-un comunicat emis vineri seară, că amândoi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit autorităților, Reghecampf s-a dus în jurul orei 19:36 la sediu Poliției Stațiunii Snagov. Două minute mai târziu, la 19.38, a ajuns și Anamaria, aceasta ”în prealabil apelând și numărul de urgență 112”. În fața polițiștilor, fiecare a spus că „a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt”. Potrivit unor surse GSP, cei doi au continuat scandalul și la sediul poliției. Potrivit comunicatului oficial, echipajul medical trimis la fața locului „a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective”. Atât Reghe, cât și Ana au primit ordin de protecție față de celălalt, potrivit comunicatului.

Polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, a mai transmis IPJ Ilfov.

Totul ar fi început de la faptul că fostul soț al impresarei a venit la locuinţa lor comună din Snagov, acolo unde locuiește acum Anamaria Prodan, pentru a-l vedea pe fiul lor minor. Impresara ar fi refuzat vizita, moment în care antrenorul ar fi vrut să intre cu forţa în casă. De aici până la violență domestică a mai fost doar un pas. 

ana.jpeg

Foto: Antena 3

Ana Maria Prodan a lansat acuzații şi la adresa poliţiei pe care o acuză că nu-și face treaba şi nu îi ia probe fostului soț pentru a-i determina alcoolemia. 

Dacă este o persoană publică este apărată de unii sau de alţii, pentru că legea nu îşi face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră nu ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge. Toată lumea se uită, zâmbește că noi locuim în Snagov şi suntem celebrități. 

Același poliţist care acum câteva luni mi-a luat mie declaraţie când la fel a venit peste noi în casă, când la fel a venit în stare de ebrietate cum este şi acum, o să-l vedeţi cum arată. Nu se poate să stăm să vină să ne omoare în casă şi să vină poliţia să îşi dea seama pe urmă că au greșit că nu a luat prima dată măsuri. Ne-a înjurat, ne-a ameninţat că ne omoară", a spus Anamaria Prodan după audieri. 

Comentarii Facebook