Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”


Anamaria Prodan a dezvăluit care este pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf o va plăti pentru Laurențiu, fiul celor doi. Antrenorului Universității Craiova va trimite lunar 5.000 de euro pentru Bebeto. 

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a început luni, 7 februarie 2022, cu o amânare. Cei doi au fost împreună timp de 15 ani şi au un băiat, Laurenţiu, zis Bebeto, care s-a născut în 2008.

Reghecampf își merită soarta și este păcat, chiar ne pare rău, că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5.000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu”, a spus Anamaria Prodan pentru Click. 

Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi! Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămână pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe… îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum”, a mai adăugat vedeta pentru sursa citată. 

Comentarii Facebook