Alina Ceușan a învățat să conducă și și-a luat mașină de 100.000 de euro! Cum parca acum 9 ani, în Cluj-Napoca - FOTO


Bloggerița Alina Ceușan și-a cumpărat mașină electrică de 100.000 de euro, pe care știe să nu o mai parcheze în locuri nepermise. 

Fosta concurentă de la Asia Express a apărut prin Cluj-Napoca cu maina de lux.

Este un autoturism alb, marca Audi, cu care blondina se mândrește. ”Viitorul este acum. Viitorul stă în atitudine”, a spus vedeta. 

Acum 9 ani, bloggerița de modă parca pe trotuar în Cluj-Napoca și visa să devină un ”guru al modei”

O Alina Ceușan, care arăta complet diferit față de versiunea din 2022, era surprinsă, în 2013, parcată cu tupeu pe trotuarul de pe strada Memorandumului. 

Trebuie să menţionezi pe maşina proprie (probabil primită cadou de la un ”amic” sau de la părinţi) că ai un blog, iar apoi o laşi precum o balegă, ocupând tot trotuarul, pentru a fi sigur/ă că lumea îţi reţine numele. Atenţie! Nu cumva să greşeşti şi să pui domeniul; la un moment dat poate te răzgândeşti şi în loc de .ro vrei .com sau .eu şi trebuie să dai alţi bani pentru a schimba inscripţia de pe maşină. Cel mai bine e să scrii “Blog Nume Prenume” şi apoi te descurcă gugălu. Dacă pui şi o monogramă de blondă cu iniţialele tale, i-ai ucis pe toţi! Aşa făceau şi baronii acum câteva sute de ani: îşi puneau blazonul pe palat. Dă bine!

Propun o lege pentru a pedepsi bloggerii blonzi care parchează aiurea: suspendarea blogului pentru trei luni”, scria atunci panfi.ro, un blogger, care a surprins parcarea.

eb7612fa65c16daed13e034aad1c2c46.jpg

Rapid s-a aflat că cea care a parcat este Alina Ceușan, pe atunci o aspirantă la statutul de vedetă. 

Sunt studentă, iubitoare de artă și model. Știu, am început brusc, dar lucrurile astea mă definesc și trebuie spuse din prima. Locuiesc în Cluj Napoca, îmi place mult să călătoresc, să vizitez locuri cu parfum istoric şi să scriu. În prezent studiez la UBB, Comunicare și Relații Publice. Urmăresc tot mai des, cu plăcerea de a observa detalii, Filantropica, un film românesc, frumos, dureros de frumos, premiat la Festivalul de Film de la Paris in 2002 cu premiul publicului. Îmi plac filmele românești în general,  dar alături de ele șade și Zbor deasupra unui cuib de cuci”, se prezenta, tot în 2013, Alna Ceușan, pe blogul ei.

Imaginea ei de atunci este cu totul diferită de cea din ziua de azi. Mulți ar spune că nici nu mai seamănă, suferind intervenții chirurgicale. Ba mai mult, unii spun că seamănă foarte bine cu prietena ei bună Carmen Grebenișan.

ceusan1.jpg

0f3095b1c59d7eb89959bf47efdb92ba.jpg

9228be0c25d1d67c3f362f75fa986275.jpg

Comentarii Facebook