Cum a parcat o bloggeriță în Cluj: a BLOCAT complet trotuarul - FOTO

 

O bloggeriță din Cluj-Napoca și-a parcat mașina de-a curmezișul pe trotuar, blocând accesul pietonilor. 

 

Trebuie să menţionezi pe maşina proprie (probabil primită cadou de la un ”amic” sau de la părinţi) că ai un blog, iar apoi o laşi precum o balegă, ocupând tot trotuarul, pentru a fi sigur/ă că lumea îţi reţine numele. Atenţie! Nu cumva să greşeşti şi să pui domeniul; la un moment dat poate te răzgândeşti şi în loc de .ro vrei .com sau .eu şi trebuie să dai alţi bani pentru a schimba inscripţia de pe maşină. Cel mai bine e să scrii “Blog Nume Prenume” şi apoi te descurcă gugălu. Dacă pui şi o monogramă de blondă cu iniţialele tale, i-ai ucis pe toţi! Aşa făceau şi baronii acum câteva sute de ani: îşi puneau blazonul pe palat. Dă bine!

 

Propun o lege pentru a pedepsi bloggerii blonzi care parchează aiurea: suspendarea blogului pentru trei luni”, a scris panfi.ro.

 

Bloggerul care a semnalat situația, îi recomandă Alinei Ceuşan să se gândească de două ori când vrea să mai parcheze pe trotuar, pentru că ”s-ar putea să treacă pe acolo o persoană cu handicap ce se deplasează cu ajutorul unui cadru (ca cea care se vede şi în fotografie, da?) şi o să fie nevoită să iasă în stradă printre maşini din cauza unei blonde”.

 

Ea este ”blonda” care și-a parcat BMW -ul pe trotuarul de pe Memorandumului, blocând complet pietonii - FOTO

Comentarii Facebook