Codin Maticiuc e fericit! Va deveni tată pentru a doua oară


Codin Maticiuc va deveni tată pentru a două oară și este foarte fericit.

Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe pagina lui de Instagram.

Codin Maticiuc nu este dornic să facă nuntă, pentru că nu îi place petrecerea în sine și nici faptul că invitații se simt obligați să aducă bani.

Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel.

Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta. Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit și tot le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea”, a declarat Codin Maticiuc, acum ceva timp, pentru Click.

Maticiuc va renova la Cluj Spitalul de Ortopedie, cea mai veche unitate sanitară de profil din România. 

Codin Maticiuc a fost la cel mai ”pușcat” spital din Cluj! Adună bani pentru renovarea acestuia - VIDEO

Comentarii Facebook