Miercuri 24 Aprilie

ADDA vine cu noi detalii despre starea ei: Nu îmi simt partea stângă din față și piciorul stâng


Cunoscuta artistă ADDA a anunțat că se va retrage o perioadă din viața publică, din cauza unor mari probleme grave de sănătate. 

Ea a fost diagnosticată târziu cu Borelioza și Bartonella, după ce medicii au tot amăgit-o cu diverse diagnostice greșite. Acum, artista trebuie să urmeze un tratament agresiv. ”A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului ca să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge”, declara ADDA pe 15 februarie 2022. 

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv, care durează în total un an și jumătate. (…) I-am pus numele Gogutz la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii”, a mai spus.

ADDA se retrage din viața publică. Medicii i-au greșit diagnosticul și acum e în joc viata ei

Zilele trecute, ADDA a spus că i-a amorțit ”partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău”. ”Mă simt binecuvântată că am aflat. Mă simt iubită așa cum nu s-a mai întâmplat până acum și asta pentru că sunteți aici! Am avut zile mai bune, dar sunt ok. (…) E semn bun. Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3l de lichide pe zi, nu-i place că mănânc sănătos, nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa, promit!”, a mai scris solista în mediul online. 

Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată!”, a declarat soțul artistei, Cătălin Rizea, pentru Impact. 

Artista a suferit foarte mult și s-a refugiat de fani, pentru că nu a vrut să fie văzută suferindă. ”Adda a spus ce avea de spus. Iar, dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă, nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”, a încheiat acesta.

Cei doi au împreună cun băiat de 4 ani. 

Comentarii Facebook