O femeie a fost dată afară dintr-o biserică, la Vatican, pentru că era prea sexy. Juju a decis să renunțe la Catolicism: „vreau să fiu eu însămi”


Juju Viera, o braziliancă în vârstă de 34 de ani, a fost dată afară din Bazilica Sf. Petru din Vatican, deoarece nu avea o ținută potrivită. Tânăra a decis să renunțe la religia ei, fiind extrem de dezamăgită de felul în care a fost tratată. 

Brazilianca care călătorește în toată lumea și împărtășește cu fanii ei experiențele trăite în vacanțe. În „ziua umilinței”, tânăra purta o rochie mulată care îi scotea în evidență corpul și cizme cu toc care îi treceau de genunchi, în contradicție cu rigorile Bisericii în materie vestimentară.

Juju Vieira susține că a hotărât să renunțe la Catolicism, deși aceasta este religia în care a fost crescută de părinți. 

Am întâlnit lipsa lui Dumnezeu în inimile oamenilor care se numesc catolici în cel mai rău mod posibil. Mi-au aflat numărul de telefon și chiar am primit amenințări. Nu mă identific cu acest tip de comportament religios”, a explicat femeia, potrivit ziarului Daily Mirror.

juju.jpeg

Codul vestimentar al Vaticanului, impus tuturor celor care vor să viziteze lăcașurile de cult, prevede că „femeilor nu le este permis să poarte bluze fără mâneci, topuri decupate sau cămăși mulate. Umerii trebuie să fie acoperiți, iar dacă purtați fustă sau rochie, aceasta trebuie să acopere genunchii”, notează site-ul Bazilicii Sf. Petru.

Vreau să fiu eu însămi, să mă îmbrac cum vreau, sexy sau nu. Vreau să descopăr alte religii, azi mă identific mai mult cu spiritismul”, a precizat Juju. 

Comentarii Facebook