ADDA se retrage din viața publică. Medicii i-au greșit diagnosticul și acum e în joc viata ei


Cunoscuta artistă ADDA a anunțat că se retrage din viața publică, din cauza unor mari probleme grave de sănătate. 

Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie sa imi paralizeze anumite parti ale corpului ca sa fiu diagnosticata cu Borelioză si Bartonella- transmise de capuse si tantari, plosnite sau dacă te musca animale care au asta în sange. Din păcate, inflamatia și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregatirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile.

La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public- emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single”, a spus ADDA, pe Instagram.

Artista susține că va lupta. ”I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENIRE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA, aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenoroci pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp. I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o sa beau un sfert de deget de vodka, având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca ăia care cad în șanț și au fața plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!”, a încheiat artista.

Comentarii Facebook