Reghecampf o „victimă” a propriei căsnicii? Antrenorul face dezvăluiri despre reînnoirea jurămintelor cu Prodan: „a făcut asta să mă aibă la mână”


Antrenorul Universității Craiova nu se lasă intimidat în urma dezvăluirilor făcute de fosta sa soție, despre viața lor privată. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum s-a petrecut evenimentul din urmă cu câteva luni, de reînnoire a  jurămintelor când el era deja într-o relație cu o altă femeie (n.r. Corina Caciuc) și intenționa să divorțeze de Anamaria Prodan.

M-am întors noaptea din Emirate. Dimineața erau 200 de oameni la restaurant și 3 camere de filmat la biserică. Lângă mine în pat erau toți copiii, hai, ce facem, unde mergem. Nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar totul era pregătit când am venit eu. I-am zis Anei că nu e normal. 'Nu vezi că nu mai avem nimic, doar ne certăm? Vine Salvarea, vine Poliția, vin Pompierii... Nu simt lucrul ăsta'. Ea a făcut asta premeditat, dacă mă gândesc acum. Ca să mă aibă la mână, dacă mâine plec. Vorbisem că se termină relația. M-am dus și am greșit. Recunosc”, a spus Laurențiu Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

Reghe precizează că fosta sa soție „jignește că vrea”. „O face intenționat. Indiferent ce face Anamaria, rămâne mama copilului meu, am avut multe lucruri de împărțit, nu mi-a fost rău, nu mi-a fost greu, aș minți. Nu pot vorbi urât despre ea”.

Comentarii Facebook