VIDEO - O artistă a făcut atmosferă în fața unui public inexistent la un târg de Crăciun: „Toate mâinile sus, sus! Foarte bine”


După ce în mai multe orașe din țară concertele de la târgurile de Crăciun au fost anulate din cauza vremii mai puțin prietenoasă, la Calafat autoritățile nu au fost la fel de inspirate.  Concertul de la târgul de Crăciun s-a ținut oricum. Publicul a lipsit cu desăvârșire, însă, artista care a urcat pe scenă s-a făcut că nu vede. 

Haideţi, băieţi, să aplaudăm! Bine, Calafat! Hai, Calafat! Foarte bine! Haideţi să aplaudăm mai tare!”,  îi îndemna cântăreața pe cei doi băieți care stăteau în fața scenei. „Haideţi, băieţi, să aplaudăm! Bine, Calafat! Hai, Calafat! Foarte bine! Haideţi să aplaudăm mai tare!”, se auzea artista, îndemnându-și publicul inexistent să aplaude și să ridice mâinile în aer. 

Concert fără spectatori la târgul de Crăciun din Calafat, ca un stand-up comedy

Plină de energie, cântăreața a încercat să atragă oamenii în fața scenei. Mulți dintre cei aflați în trecere, zgribuliți, nu s-au oprit să cânte, să aplaude sau să danseze, ci să filmeze momentul ironic. Artista a continuat să-și joace rolul minute în șir, până când și ultimii spectatori de ocazie au plecat spre case, după ce au terminat de făcut clipurile. 

Internauții nu au ezitat să facă haz de necaz

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, cei mai mulți răspunzând imaginilor cu o ironie și un sarcasm ieșit din comun: „Aș fi mers și eu dacă nu era așa plin”, „Publicul e în delir!”, „Bă frate... am fost la un concert, nebunie!”, „Eu, când eram mică și făceam spectacole la bloc...”, „Ea zicea preventiv în caz că vine lume”, „Ai n-ai mingea, dai la poartă”, „Legenda spune că și acum mai cântă”, „Eh,  gestul contează”, sunt doar câteva dintre comentariile savuroase ale internauților. 


Comentarii Facebook