Cum și-a protejat microfonul o jurnalistă care relata despre uraganul Ian din SUA. Ce avea pus pe microfon: „Este exact ce credeți”


Kyla Galer, reporter la postul NBC2, a transmis miercuri, 28 septembrie, cu microfonul învelit într-un prezervativ. Jurnalista, aflată într-o parcare din Fort Myers, Florida, relata despre despre uraganul Ian, care a devastat statul american, scriu Heute și The Daily Breast.

Imaginile devenite rapid virale au stârnit nedumerire în social-media. „Acela chiar este un prezervativ?”, s-au întrebat utilizatorii.

Ulterior, într-un clip distribuit online, Kyla Galer a explicat: „Este exact ceea ce credeți că este – un prezervativ! Ajută la protejarea echipamentului. Nu putem uda microfoanele. Aici bate tare vântul, plouă intens, așa că trebuie să facem ceea ce trebuie să facem! A fost cel mai bun mod de a proteja microfonul”.

Ea a insistat și a postat explicațiile și pe pagina oficială de Facebook, pe 29 septembrie. Potrivit stației pentru care lucrează, Kyla Galer, reporter și prezentator la NBC2, s-a alăturat echipei în 2020.


Comentarii Facebook