VIDEO - Un bărbat a crezut că a prins „o creatură nemaivăzută”, dar a fost dezamăgit când a realizat ce era, de fapt


Un bărbat în vârstă de 69 de ani a devenit senzație pe rețelele sociale, după ce a crezut că a făcut captura vieții sale, dar, de fapt, a suferit o mare dezamăgire.

Bărbatul a intrat în baie, când a observat o „creatură ciudată” despre care bănuia că este una care aparține unei specii de arahnide. „Ciudata creatură” era pe pervazul geamului. „M-am gândit că cel mai bun lucru pe care trebuie să îl fac este să prind această fiară sub un pahar”, a spus el. Odată ce „fiara” a fost prinsă, Pete Robinson s-a întors la sarcinile sale și a așteptat cu bucurie întoarcerea fiicei sale.

Când fiica sa, Jen Robinson, în vârstă de 36 de ani, a ajuns acasă, și-a găsit tatăl meșterind prin casă. „Am văzut paharul pe pervazul ferestrei și l-am întrebat  ‘Ce naiba este ală, tată?'”, a povestit Jen. „El a răspuns ‘Nu știu, un fel de creatură pe care am prins-o’. Când m-am uitat mai atent am văzut că erau genele mele false”, a spus ea.

Isprava tatălui său a făcut-o pe Jen să râdă copios și i-a amintit tatălui său că ar avea nevoie de ochelari noi. Stânjenit, tatăl ei și-a continuat treaba și a recunoscut că într-adevăr are nevoie de ochelari noi.

Comentarii Facebook