Un român care susține că e fiul prințului Charles a mers la Palatul Buckingham: „Father, help!”. Acesta a devenit viral - VIDEO


Un român a devenit viral pe TikTok și Facebook după ce s-a filmat în fața Palatului Buckingham, în Londra. El susține că este fiul nelegitim al prințului Charles și vrea să fie recunoscut de acesta.

Prințul Charles ar fi avut o aventură în Sighișoara

Bărbatul spune că are acte și analize care atestă că ar fi fiul lui Charles de Wales. El susține că acum 49 de ani, prințul a lăsat-o însărcinată pe mama sa, în Sighișoara, dar nu a vrut niciodată să-l recunoască.

Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aș fi fiul prințului Charles. Pentru că acum 59 de ani, la Sighișoara, prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Și acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”, spune acesta.

Videoclipul a devenit viral pe TikTok și Facebook

Postarea a strâns peste 280.000 de vizualizări în 14 ore după ce a fost publicată, aproape 3.000 de reacții și peste 800 de comentarii. Majoritatea celor care comentează fac ironii la adresa bărbatului:

Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci și teste de IQ”, spune cineva.

Să ne ajute Domnul! Ăsta e fiul lui C cum sunt eu sora Juliei Roberts! Fader help!”, comentează o fată.

Într-un clip postat ulterior, bărbatul le mulțumește fanilor săi spunând că acesta este cel de-al treilea videoclip care depășește cifra de un milion de vizualizări.



Comentarii Facebook