VIDEO - Ce a găsit o tânără în brocoliul pe care voia să îl gătească: „Toată lumea trebuie să își verifice legumele”


O tânără din Anglia a fost îngrețoșată de-a dreptul și susține că nu a mai avut poftă de mâncare zile în șir după ce s-a uitat cu atenție la brocoliul pe care îl cumpărase pentru a-l găti.

Femeia i-a avertizat pe britanici, și nu numai, să verifice bine legumele înainte de a le găti, după ce a găsit ceva mișcându-se printre bucățile de brocoli pe care voia să le gătească. După ce a rămas oripilată, tânăra a publicat chiar și un video pe profilul său de TikTok pentru a arăta cât de important este să verificăm alimentele înainte să le consumăm

În video, britanica arată câteva bucățele de brocoli, pe care tocmai le cumpărase, așezate pe o farfurie semi transparentă. Însă, pe măsură ce apropie camera de legume, în interiorul acestora se văd clar mai multe „creaturi”, cum le-a numit ea, mai exact niște insecte de aceeași culoare cu bucățelele de brocoli.

Internauții au rămas îngroziți și oripilați 

Britanicii îngroziți au postat o mulțime de comentarii în care și-au exprimat dezgustul, scrie thescottishsun.co.uk. 

Eu văzând asta după ce tocmai am mâncat paste cu brocoli...”, „Bine că nu îmi place brocoliul”, „Se mai întreabă cineva de ce trebuie să spălăm legumele înainte de consum?” și „Un extra de proteine pe lângă legume nu strică”, au fost doar câteva dintre comentariile adăugate la postarea tinerei.

Filmarea aceasta vine la scurt timp după ce o nutriționistă celebră pe TikTok a dezvăluit un mic truc pentru spălarea legumelor și a fructelor. În videoclipul ei, nutriționista a dezvăluit că spălarea fructelor și legumelor cu bicarbonat de sodiu poate fi „una dintre cele mai puternice modalități de a elimina pesticidele și substanțele chimice toxice folosite pentru a cultiva fructele și legumele”. 


Comentarii Facebook